Monday, January 10, 2022

Tại Sao Tôi Phải Chích Vaccine? - Huỳnh Quốc Bình

 …Cúm Tàu có làm chết người thật nhưng vẫn không nguy hiểm bằng sự sợ hãi mà kẻ ác gieo vào đầu con người, và chính sự sợ hãi đó mới là thủ phạm giết dần tinh thần lẫn thể chất của chúng ta…

Có một số ít độc giả và bạn hữu hỏi tôi rằng, “Mọi người có nên chích Vaccine để ngừa Covid-19 hay không?” Tôi trả lời, “Quý vị đã hỏi lộn người bởi vì nó nằm ngoài chuyên môn của tôi.” Dù vậy, tôi cũng cho họ biết rằng, trước khi quyết định chích ngừa Vaccine Covid-19, tôi đã tìm hiểu và nhận được sự giải thích từ một số bác sĩ cho vấn đề quan trọng này. Nay tôi xin viết ra để chia sẻ cùng quý độc giả và thân hữu xa gần.

Nhóm người thứ nhất mà tôi thăm dò về vụ chích Vaccine cúm Tàu là bốn người em bên nhà vợ của ông bạn thân với tôi. Đây là những bác sĩ trẻ tuổi, tốt nghiệp y khoa tại Hoa Kỳ và liên tục hành nghề trong phòng cứu cấp và chuyên môn"back khác trong các bệnh viện hơn chục năm qua. Mấy vị bác sĩ trẻ này cho biết họ đã chích ngừa Vaccine Covid-19.


Đối với những bác sĩ vừa nêu, tôi rất tin tưởng vào kiến thức y khoa của họ nhưng vấn đề chính trị muôn mặt tại Hoa Kỳ hiện nay, tôi nghĩ, có thể họ chưa đủ kinh nghiệm. Vì thế, tôi đã tìm hiểu thêm từ nhiều nguồn tin khác. Tôi có vào Internet để tìm đọc những bài viết của các bác sĩ Mỹ, Việt, và vài tài liệu về y khoa cho vụ chích ngừa dịch bệnh Covid. Nhiều ý kiến trái ngược nhau, nhưng sự khuyến khích là “nên chích ngừa” vẫn là đại đa số.

Trong thời gian qua, có quá nhiều tin đồn xấu và tốt về chuyện chích Vaccine Covid-19. Người này ủng hộ, người kia tẩy chay, nhưng lý do về phía “tẩy chay” vẫn khó thuyết phục được tôi bởi người đưa tin chỉ nói bâng quơ chứ không có nguồn gốc để tôi có thể kiếm chứng.


Có người cho rằng, mọi người cần suy nghĩ kỹ trước khi chích ngừa bởi có loại Vaccine tạo “Biến chứng đông máu gây chết người”. Một bác sĩ cho rằng, “Biến chứng đông máu gây tử vong sau khi chích ngừa là có thật. Tuy nhiên, tỉ lệ vô cùng thấp. Nếu cho rằng chích ngừa dễ chết, việc này khó xảy ra hơn là trúng số độc đắc.”

Tôi có gọi hỏi một vị bác sĩ y khoa tại Miền Nam California mà tôi được hân hạnh quen biết nhiều năm qua. Ông từng là bác sĩ tổng quát trước 30-4-75. Sang Hoa Kỳ, ông học lại y khoa và hành nghề liên tục cho đến khi về hưu cách đây vài năm. Đây là vị bác sĩ mà tôi từng hỏi ông những câu hỏi về y khoa trong những trường hợp bác sĩ gia đình của tôi trả lời mà tôi chưa hài lòng. Có thể nói, chưa lần nào tôi hỏi ông về những câu hỏi y khoa mà ông không trả lời thỏa đáng. Ngoài ra, còn một điểm đặc biệt khác khiến tôi tin ông bác sĩ này hơn, đó là khả năng hiểu biết về chính trị Việt Nam và Hòa Kỳ của ông.

Đây là những câu hỏi mà tôi dựa vào các tin đồn hay thắc mắc của nhiều người, để tôi nêu ra với ông:

Thuốc chích ngừa bệnh Covid-19 chưa được thử nghiệm đầy đủ hay lâu dài nên đừng dại mà chích vì nó sẽ có hại tức khắc hay lâu dài cho con người.

Vì thuốc chích ngừa không an toàn, nên trong thời gian qua đã có nhiều bác sĩ và y tá tại Hoa Kỳ thà chấp nhận mất việc làm, chứ họ nhất định không chịu chích ngừa

Đã có nhiều người sau khi chích ngừa bị phản ứng phụ thật “thê thảm”, và có nhiều sự tử vong.

Vì vấn đề chính trị nên chính phủ bắt ép người dân phải chích ngừa. Chích ngừa mũi này xong sẽ còn tiếp tục chích nhiều mũi khác nữa.

Đây là những câu trả lời mà ông bác sĩ ấy đã nêu ra từng điểm với tôi:

Chẳng có loại thuốc chích ngừa nào an toàn 100%. Điển hình là Vaccine cho các loại cúm hằng năm (Season Flu) đã được thử nghiệm từ lâu và thử nghiệm liên tục, nhưng nó cũng gây chết người như thường, chứ không riêng gì Vaccine cho vụ cúm Tàu. Vả lại, giữa lợi và hại, cái lợi vẫn cao hơn cái hại thật nhiều. Giả sử, nếu mọi người cứ ngồi chờ thử nghiệm 5-10 năm rồi mới mang ra chích, số người chết làm sao chôn cho kịp? Cho nên, người ta phải chọn cái tốt nhất, tức là chích ngừa vẫn là thượng sách.

Nếu cho rằng thuốc chích ngừa không an toàn, nên có nhiều bác sĩ và y tá thà chấp nhận mất việc làm, chứ họ nhất định không chịu chích ngừa. Đó chỉ là tin đồn có tính cách phóng đại hơn là bằng chứng hiển nhiên. Những bác sĩ, y tá, hoặc nhân viên y tế từ chối chích ngừa và chấp nhận mất việc làm có thể là chuyện thật nhưng vẫn là thiểu số cho những quyết định có tính cách riêng tư hay vấn đề niềm tin tôn giáo mà thôi.


Về những trường hợp chích ngừa gây tử vong là có thật, nhưng sự việc gây chết người này vẫn là một phần trăm ngàn, hay một phần triệu, so với sự an toàn dành cho đại đa số những người chọn chích ngừa.

Tôi chủ trương và khuyến khích mọi người nên chích ngừa, nhưng ép người khác phải chích ngừa là không nên. Đáng lẽ người ta chỉ nên khuyến khích chứ không nên bắt buộc mọi người phải chích ngừa. Chích ngừa không an toàn 100% nhưng nếu có lây bệnh, nó vẫn nhẹ hơn là không chích gì cả. (hết các câu trả lời)

Người viết cũng thăm dò một người bạn khác từng tốt nghiệp đại học tại Hoa Kỳ, có kiến thức tổng quát và kinh nghiệm đời thật đáng kể, và gia đình ông cũng có người là bác sĩ y khoa. Ông dứt khoát khôngchịu chích ngừa cho bất cứ loại bệnh nào cả, nhất là bệnh cúm Tàu. Tôi hỏi lý do tại sao, ông trả lời ngắn gọn, “Tôi tin rằng cơ thể tôi khỏe mạnh nên tôi không cần chích ngừa.”

Sau khi tôi tìm hiểu tại sao có người ủng hộ, có người lại tẩy chay, nhất là chuyện ép buộc người khác phải chích ngừa, khiến tôi nhận ra điều này: Nếu cho rằng, mọi người không chích ngừa, bệnh sẽ lây lan cho nhiều người khác, câu hỏi cần được đặt ra là: Tại sao cúm hằng năm cũng lây lan và cũng giết hằng chục ngàn người mỗi năm tại Hoa Kỳ, nhưng không ai đặt vấn đề “không chích ngừa sẽ tao ra sự lây lan?”

Sự quyết định chích ngừa của tôi đến từ sự suy nghĩ cũng đơn giản thôi: Nếu những bác sĩ y khoa vừa nêu dám chích Vaccine để phòng chống con cúm Tàu, tôi dám chích bởi vì họ có kiến thức về y khoa hơn tôi. Riêng các bác sĩ trẻ, tương lai của họ còn dài hơn tôi, họ không e ngại sự rủi ro, lẽ nào “trâu già này lại nệ dao phay?”

Chưa hết, Tổng Thống Trump giàu có hơn người, nổi tiếng hơn người, vợ đẹp, con ngoan, và mạng sống của ông quan trọng hơn mạng sống của nhiều người. Ông đã dám chích ngừa cúm Tàu, lẽ nào “Thường Dân Nam Bộ” như tôi lại không dám chích? Đành rằng đối với tiêu chuẩn của Thiên Chúa, linh hồn mỗi người đều quan trọng như nhau, nhưng ở dưới trần gian này mạng sống ông tổng thống luôn quan trọng hơn mạng sống của người dân bình thường.

Vẫn chưa hết, xin phép cho tôi thắc mắc: Sau khi cúm Tàu nổi lên vào năm 2019, các loại cúm hằng năm (Season Flu) trốn ở đâu? Cũng không ít người hỏi, “Trung bình có bao nhiêu người chết vì bệnh cúm mỗi năm?” Có nhiều câu hỏi được nhiều người nêu ra rằng, mọi người có thể tự bảo vệ mình khỏi bệnh cúm bằng cách nào? Tiến sĩ Conway nói, “Cách bảo vệ duy nhất mà mọi người có thể nhận được là tiêm phòng và cẩn thận với vi rút đường hô hấp.”

Xin xem chi tiết tại link này:

Cơ quan CDC cho biết: Bệnh cúm hằng năm (Season Flu) cho giai đoạn 2019-2020 tại Hoa Kỳ, ước tính có khoảng 35 triệu ca bệnh liên quan đến cúm, 16 triệu lượt khám bệnh liên quan đến cúm, 380 ngàn ca nhập viện do cúm, và 20 ngàn ca tử vong do cúm.
Xin xem chi tiết tại link này: https://www.cdc.gov/flu/about/burden/2019-2020.html


Theo tổng kết của Tổ Chức Y Tế Thế Giới (WHO) ước tính rằng, trên toàn cầu, bệnh cúm hằng năm giết chết từ 290 ngàn đến 650 ngàn người mỗi năm. Vậy mà không thấy các cơ quan truyền thông nào làm ồn như vụ cúm Tàu.

Theo bản tin của Fox News, Tổng Thống Trump đã chích mũi thứ 3 (Vaccine Booster) ngừa COVID-19. https://www.foxnews.com/politics/trump-appreciative-biden-acknowledged-administrations-covid-vaccine-success

Tiệc mừng sinh nhật lần thứ 60 của Ông Obama đã có hằng trăm người vui chơi, dạ vũ, mà chẳng ai mang khẩu trang gì cả. Xin xem bằng chứng: https://www.youtube.com/watch?v=xIrrN9NSOAk

Cộng tác viên của Fox News, Joe Concha, cho rằng, cựu Tổng Thống Obama và các đảng viên Đảng Dân Chủ không cần quan tâm đến việc phải làm gương cho người dân về dịch bệnh COVID bởi vì họ biết các cơ quan truyền thông cánh tả sẽ bảo vệ đám người này.

Một người khác bình luận rằng, “Nếu đó là sinh nhật của Tổng Thống Trump, chắc chắn tin đó sẽ xuất hiện liên tục trên mọi kênh truyền hình, và ông sẽ liên tục bị chỉ trích một cách thậm tệ.”

Tiểu Bang Oregon, nơi người viết cư ngụ, nữ Thống Đốc là người của Đảng Dân Chủ. Bà này thay đổi lệnh lạc vèo vèo, nhất là những gì có liên quan đến con cúm Tàu 19. Ở đây dường như cũng khá giống Tiểu Bang California về những lệnh lạc, mà ngay những người hài hòa cũng cho rằng, nó thật quái đản.

Ở Oregon, ai muốn vào nhà hàng phải mang khẩu trang trong lúc xếp hàng để chờ vào bên trong. Ai vào được bên trong rồi thoải mái mở khẩu trang ra, ăn uống, cười đùa, kể cả ca hát, và nhảy đầm thỏa thích cả vài giờ đồng hồ. Ăn uống xong, trước khi rời nhà hàng, mọi người lại phải mang khẩu trang vào để tiến ra cửa. Ai không tuân thủ, kể như phạm luật và nhất là bị những người ủng hộ Đảng Dân Chủ hay những kẻ cuồng chống Trump lên án gay gắt ngay lập tức.

Kết luận
Cúm hằng năm (Season Flu) cũng giết nhiều người, nhưng người ta không làm ồn. Thức ăn của Tàu “cực kỳ” nguy hiểm, nhưng hằng ngày nhiều người vẫn cho vào miệng, nhai và nuốt vào dạ dày mà không ngại ngùng gì cả. Người ta cứ cho rằng con cúm Tàu nguy hiểm hơn con cúm hằng năm (Season Flu) nhưng “mắc mớ” gì phải làm lớn chuyện con cúm Tàu mà không nhắc con cúm hằng năm? Tại sao chích ngừa cúm hằng năm được cho là bình thường, còn cúm Tàu phải bàn đến chuyện chính ngừa hay không chích ngừa? Dù vậy, chích ngừa con cúm nào cũng vẫn là thượng sách như đã nói.

Cúm Tàu có làm chết người thật nhưng vẫn không nguy hiểm bằng sự sợ hãi mà kẻ ác gieo vào đầu con người, và chính sự sợ hãi đó mới là thủ phạm giết dần tinh thần lẫn thể chất của chúng ta. Chúng ta cần thận trọng trong mọi sự việc nhưng dứt khoát không dễ dàng cho bọn gian ác hù dọa mình. Đừng ai quên rằng, chủ trương của bọn độc tài gian ác là làm cho người dân luôn sống trong sự sợ hãi để dễ dàng khống chế họ. Ai muốn bị người khác khống chế, cứ tiếp tục sống theo kiểu, cái gì cũng tin, cái gì cũng sợ, và ai nói gì cũng nghe theo, mà không buồn tìm hiểu hay kiểm chứng.


Huỳnh Quốc Bình
Ngày 7 Tháng Giêng Năm 2022
E-mail: huynhquocbinh@yahoo.com

16 comments:

 1. Anonymous:

  "If you are still not vaccinated, you have experienced the greatest psychotherapy in the history of mankind. They have been developing this insidious plan for decades. Don't you realize how much time, resources, and effort they've put into this? They have studied all possible ways to enslave your mind and force you to take the vaccine. They tried to demoralize you by corrupting society from every possible angle. They tried to lure you with money, gifts and rewards. They tried to confuse you, scare you and make you doubt your own reality and identity. They tried to force you to abandon your principles and ethics. They even turned your loved ones against you. Almost everyone felt it. Almost all of them conceded. But not you. Just realize the shit you've been through getting over it. You've never been shy. You are still not vaccinated. You're still clean. Their tricks didn't work on you. So I say to all of you: be healthy. Hold on to the end."

  THÀNH PHẦN VACCINE �� ☢ �� ��

  Đây chỉ là MỘT SỐ thành phần vắc xin:

  ⊙ Formaldehyde / Formalin - Chất độc toàn thân rất độc và gây ung thư.

  ⊙ Nhôm hiđroxit, nhôm photphat và muối nhôm - Chất độc thần kinh. Có nguy cơ viêm / sưng não lâu dài, rối loạn thần kinh, bệnh tự miễn, Alzheimer, sa sút trí tuệ và tự kỷ. Nó đi vào não, nơi nó tồn tại vô thời hạn.

  ⊙ Polysorbate 80 & 20 - Vượt qua hàng rào máu não và mang theo nhôm, thimerosal và vi rút; cho phép nó đi vào não.

  ⊙ Huyết thanh bò thai - Thu hoạch từ thai động vật bò (bò cái) thu thập từ bò cái mang thai trước khi giết mổ.

  ⊙ Tế bào nguyên bào lưỡng bội của người - tế bào thai đã bỏ thai. DNA ngoại lai có khả năng tương tác với DNA của chính chúng ta.

  ⊙ Nuôi cấy tế bào phổi phôi người (từ bào thai bị phá thai).

  Kiểm tra sự thật về thành phần vắc xin tại đây (CDC):

  https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

  ReplyDelete

 2. ​​There is a lot of information about graphene oxide on the Internet. All of it, one way or another, boils down to the fact that this component is contained in the vaccine and has a devastating effect on a person who is injected with SARS-COV-2 mRNA.

  Summarizing the available information, we can note the following:

  Graphene oxide fibers are found in plastic masks, smears for PCR test, as well as in all Covid-19 vaccines.
  Graphene oxide causes thrombosis, interferes with the immune system, can cause cytokine storm, pneumonia, inflammation of the mucous membranes, can provoke loss of taste and smell.
  Graphene oxide is magnetic (mainly at the injection site). It blocks detoxification in the body, can be activated by 5G frequencies and is included as an adjuvant in the 2019 flu vaccine.

  Graphene oxide nanolists increase brain damage and alter the levels of dopamine, norepinephrine and 5-hydroxytryptamine in the brains of albino mice, according to research.

  The level of neurotoxic effects depends on the dose and time.

  The death jab is loaded with over 47 pathogens including; HIV proteins, graphene oxide, mRNA, Luciferise, human DNA, fetal tissues, animal DNA, monkey cells, liquid metals such as mercury the list goes on and on.

  This is why I’d rather die than get the jab and live a life of hell. Y’all better wake up and realise what’s good for your spiritual awakening. Take the jab and it’s lights out.

  You will be spiritually, mentally, emotionally and physically cut off from nature, the universe and the creator of all living things.

  You Will lose all your human rights as being trans-human means being non-human. You will be owned by the state. A new age slave of a cybernetic system -

  EMF measuring device shows a significant increase near a nurse who has been vaccinated with covid 19. There is no reason for this ammount of EMF to be present inside a human, except if they are becoming a beacon and receiver for the new 5G tech. This EMF pollution does damage so if you stay too much near vaccinated people you will be EMF affected.
  Tumor promotion by exposure to radiofrequency electromagnetic fields below exposure limits for humans” is a replication study that used very, very low RF exposures and combined the RF with a known carcinogen. Researchers found elevated lymphoma and significantly higher numbers of tumors in the lungs and livers in the animals exposed to both RF and the carcinogen.
  There are ways to protect against 5G and Wifi exposure.

  JOIN⬇️
  @QAnonWarriors

  https://www.iaimjournal.com/wp-content/uploads/2018/12/iaim_2018_0512_01.pdf

  ReplyDelete
 3. Here's a list of various doctors trying to bring you the truth at great cost to themselves. Search for them on uncensored search engines and platforms such as Duck Duck Go, Telegram, Bitchute, Rumble and Odysee.

  There are two Nobel Peace Prize winners and one nominee on this list.

  Dr. Michael Yeadon (Former Pfizer VP)
  Dr. Robert Malone (mRNA inventor)
  Dr. Peter McCullough (most published on CV)
  Dr. Vladimir Zelenko (Nobel PP Nominee)
  Dr. Kary Mullis (PCR inventor/Nobel PP winner)
  Dr. Rima Laibow
  Dr. Naomi Wolf
  Dr. David Martin
  Dr. Luc Montainger
  Dr. Roger Hodkinson
  Dr. Geert Vanden Bossche
  Dr. Sherri Tenpenny
  Dr. Judy Mitkovitz
  Dr. Carrie Madej
  Dr. Vernon Coleman
  Dr. Ben Tapper
  Dr. Michael Lake
  Dr. Christiane Northrop
  Dr. Simone Gold
  Dr. Sean Brooks
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Jane Ruby
  Dr. Ryan Cole
  Dr. Kevin Stillwagon
  Dr. Afzal Niaz
  Dr. Rashid A.Buttar
  Dr. Paul Thomas
  Dr. Vanessa Passov
  Dr. Jessica Rose
  Dr. Christopher Rake
  Dr. Charles Hoffe
  Dr. Mark Mcdonald
  Dr. Jeff Barke
  Dr. Andrew Kaufman
  Dr. Manuel Alonso
  Dr. Amir Shahar
  Dr. Patrick Phillips
  Dr. Bryan Ardis
  Dr. Franc Zalewski
  Dr. Daniel Griffin
  Dr. Zandra Botha
  Dr. Rochagné Kilian
  Dr. Joseph Mercola
  Dr. James Lyons-Weiler
  Dr. Henry Ealy
  Dr. Jay Bhattacharya
  Dr. Michael Palmer
  Dr. Eddy Bettermann MD
  Dr. Harvey Risch
  Dr. Steven Hotze
  Dr. Dan Stock
  Dr. Sam Duby
  Dr. Francis Christian
  Dr. Chris Milburn
  Dr. John Carpay
  Dr. Richard Fleming
  Dr. Gina Gold
  Dr. Kevin Corbett
  Dr. Michael Mcdowell
  Dr. John Witcher
  Dr. Jim Meehan
  Dr. Chris Shaw
  Dr. Anne McCloskey
  Dr. Reiner Fuellmich
  Dr. Christiana Parks
  Dr. Robert Young
  Dr. Amandha Vollmer
  Dr. Judy Wilyman
  Dr. Michael McConville
  Dr. Stella Immanuel
  Dr. James Nellenschwander
  Dr. Julie Ponesse
  Dr. Sucharit Bhakdi
  Dr. Paul Cottrell
  Dr. Lee Merritt
  Dr. Rochagne Killian
  Dr. Larry Palevsky
  Dr. Natalia Prego Cancelo
  Dr. Hilde de Smet
  Dr. Elizabeth Evans
  Dr. Brian Hooker
  Dr. Joel Hirschhorn
  Dr. R. Zac Cox
  Dr. Mohammed Adil
  Dr. Ralph ER Sundberg
  Dr. Johan Denis
  Dr. Daniel Cullum
  Dr. Anne Fierlafijin
  Dr. Kevin Corbett
  Dr. Pior Rubis
  Dr. Pascal Sacre
  Dr. Nicole Delepine
  Dr. Lorraine Day
  Dr. Yoav Yehezkelli
  Dr. Nour De San
  Dr. Kelly Brogan
  Dr. Hervé Seligmann
  Dr. Annie Bukacek
  Dr. Mark Brody
  Dr. Steven LaTulippe
  Dr. Mark Trozzi
  Dr. Scott Jensen
  Dr. Byram W. Bridle
  Dr. Andrew Wakefield
  Dr. Larry Palevsky
  Dr. Dan Erickson
  Dr. James Todaro
  Dr. Joe Lapado
  Dr. Richard Bartlett
  Dr. Ben Edwards
  Dr. Pierre Kory
  Dr. Heather Gessling
  Dr. Bryan Tyson
  Dr. Richard Urso
  Dr. John Littell
  Dr. Scott Jensen
  Dr. Ben Carson
  Dr. Peter Schirmacher
  Dr. Zandra Botha
  Dr. Pamela Popper

  Hospital Nurses Share The Overwhelming Number Of Heart Attacks And Blood Clots Among The Fully Vaccinated Population!

  ReplyDelete
 4. Minimum 400K People Died Due To C-19 Shots!
  Here: https://t.me/TheTrueDefender

  Columbia University researchers discovered that the actual death number from the C-19 vaccination is higher than reported in the US CDC.

  The CDC stated that only 20,000 people have died from the vaccine, but Columbia’s underreporting factor shared 400K deaths.

  The VAERS reported deaths from the vaccine are 20,000, but many doctors don’t think it is their responsibility to report the death.

  Only a small percentage of vaccine injuries and deaths are reported in the system. Because of this, scientists use multipliers to estimate the true count.

  The latest study of the injection shares “accurate estimates of COVID vaccine-induced severe adverse event and death rates are critical for risk-benefit ratio analyses of vaccination and boosters against SARS-CoV-2 coronavirus in different age groups.”

  The Columbia scientists used the regional variation in shots rates to predict the mortality and non-covid deaths in subsequent time periods.

  Comparing the study’s estimated vaccine fatality rate with the CDC-reported rate, the researchers concluded VAERS deaths are underreported by a factor of 20, which is ‘consistent with known VAERS under-ascertainment bias,'” reported WND.

  The research scientists declared that the risks linked with Chinese Virus injections “outweigh the benefits in children, young adults and older adults with low occupational risk or previous coronavirus exposure.”

  They further emphasized that there is an “urgent need to identify, develop and disseminate diagnostics and treatments for life-altering vaccine injuries.”

  True C-19 shot death could be more than 820,000.

  Steve Kirsch, the executive director of the VSRF, conducted an analysis that compared anaphylaxis rates shared in a study to the rate found in VAERS. From the whistleblower data from the CDM, Kirsch said that the deaths numbers linked to the shots are more than 820,000.

  “Probably because an actual autopsy would reveal the spike protein is a synthetic version of HIV, XMRV’s, SIV, Hepatitis C, with an unusually large collection of graphene oxide in the brains and clotting points,” wrote one commenter at Natural News about why few, if any, autopsies are being conducted.

  Addison Wilson

  ReplyDelete
 5. Nurses Shared The TRUTH About The Increased Number Of Heart Problems And Strokes Among The Fully Vaccinated!
  In South California, hospitals have a severe problem with the increased number of hospitalized vaccine-caused diseases, and they cannot pass unnoticed! Brave nurses raised their voices and shared the truth about what they had seen.

  In Ventura County, LA, cases of unexplained strokes, heart problems, and heart issues are skyrocketing. The doctors don’t want to link these events with the C-19 vaccines.

  One nurse at Ventura County ICU shared what she saw at the hospital and his concerns to the Conejo Guardian.

  He was “tired of all the B.S that’s going on,” and the health officials only ignored this problem. The vaccines are harming the people; they aren’t helping them.

  Sam said: “It’s crazy how nobody questions anything anymore.”

  According to Sam, there was a huge surge in young people struggling with severe health problems after the process of vaccination.

  “We’ve been having a lot of younger people come in,” Sam added. “We’re seeing a lot of strokes, a lot of heart attacks.”

  One woman, at 38, struggled from blockages of blood flow in the brain.

  “They [doctors] were searching for everything under the sun and documenting this in the chart, but nowhere do you see if she was vaccinated or not,” Sam stated.

  “One thing the vaccine causes is thrombosis, clotting. Here you have a 38-year-old woman who was double-vaccinated, and she’s having strokes they can’t explain. None of the doctors relates it to the vaccine. It’s garbage. It’s absolute garbage.” He added.

  Another patient at the age of 63, female, without previous cardiac history, had a heath attack, and the tests showed that the coronary arteries were clear. It’s critical to mention that she got the Moderna shot.

  “One doctor actually questioned the vaccine, but they didn’t mention it in the chart because you can’t prove it,” Sam said.

  Everyone wants to downplay it – ‘It’s rare, it’s rare,'” Sam said.

  “Doctors don’t want to question it. We have these mass vaccinations happening, and we’re seeing myocarditis more frequently, and nobody wants to raise the red flag. When we discuss the case, they don’t even discuss it. They don’t mention it. They act like they don’t have a reason, that it’s spontaneous.”

  Another ICU nurse, Dana, said the same. She has never been so busy.

  “We don’t normally see this amount of strokes, aneurysms, and heart attacks all happening at once. Normally we’ll see six to ten aortic dissections a year. We’ve seen six in the last month. It’s crazy. Those have very high rates of mortality.” Dana said.

  “I don’t understand how you can look at what’s going on and come up with just, ‘Yeah, it’s the holidays.’ There’s been a big change in everybody’s life, and it’s the vaccine.”

  The majority of these patients are also fully vaccinated, according to the nurses.

  Addison Wilson
  Join The True Defender Telegram Chanel Here: https://t.me/TheTrueDefender

  ReplyDelete
 6. Statement of Trump

  https://gab.com/realdonaldtrump

  The Biden Administration’s response to COVID is getting worse every day. Joe Biden said, “there is no federal solution” to the pandemic, but he then federalized the distribution of antibodies, and red states are getting the short end of the stick. In my administration, we respected the role of Governors to take care of their own states, and they could request antibodies and therapeutics depending on what they needed. That’s the way our Country is supposed to be run.

  Now, there’s talk by the Biden Administration again about closing schools and even vaccine mandates for school children. This is an outrage, and MAGA nation should rise up and oppose this egregious federal government overreach. The Democrats are so incredibly mandate happy—there is discussion about a vaccine mandate for school kids this year in Detroit and other Democrat-run places.

  Our administration did what they said could not be done—vaccines in record time. But we never issued mandates, and I never would! People should be able to choose how they want to govern their own health. The federal government must be reined in and give the people back the freedom to decide whether they want to be vaccinated or not.

  Joe Biden said he would never issue mandates, but he did it anyway like so many other things.

  The United States just set a record high for coronavirus infections. Remember when Biden said that he would quickly and easily solve this problem? How’s he doing? He now says that it is up to the states, not the Federal Government, exactly the opposite of what he said during the campaign!
  More cases of COVID-19, sometimes referred to as the China Virus, are recorded in the U.S. today than ever before—not even close, and the Fake News Media refuses to print the real numbers. Do you remember when the Democrats campaign was based on the fact that they would quickly and easily get rid of the China Virus? Their whole campaign was a lie from Religion, to the Border, to the Military, to the Economy, to Inflation, to the loss of Energy Independence and, of course, most embarrassing of all, to the inept, grossly incompetent withdrawal from Afghanistan. All of those things, together with the Rigged 2020 Presidential Election, are the REAL BIG LIE!

  ReplyDelete
 7. VATICAN EXPOSED - Your birth, death and serial number. All on record at the Vatican who say they "own" you

  Nun gives a grave warning regarding the depopulation agenda, and calls out the Pope as the spiritual leader of the evil globalists behind it all.

  SHE KNOWS!
  https://t.me/JFK_Q17/977

  Catholic Archbishop Vigano admits the vaccine is a gene altering bioweapon and that its satanic -
  https://t.me/JFK_Q17/980

  ReplyDelete
 8. BREAKING: The CDC is withdrawing its standing request to the FDA to grant emergency use authorization for Covid-19 PCR tests.

  After 20 months of lies, the CDC can no longer hide that its use of Covid-19 PCR tests was fake “science” but true fear mongering.


  WARNING - The PCR Covid Tests are a form of NASAL VACCINE don't let them do it.

  https://t.me/TheTrueDefender/10139


  ReplyDelete
 9. Dr. Malone on the #GreatReset : "They're proud of it. They don't hide it. This is the vision. This is a full-on globalist totalitarian vision with the money and control...this is not about the vaccine."

  Pfizer's revenue could reach $101.3 Billion in 2022…! It’s all about the money, not your health.

  IRREFUTABLE EVIDENCE: The COVID-19 Vaccines Are Killing People!
  Doctors Arne Burkhardt and Sucharit Bhakdi provide evidence that the COVID-19 vaccines cannot protect against a viral infection and trigger self-destruction within vital organs

  Join @CBKNEWS

  ReplyDelete
 10. Former FEMA Whistleblower Celeste Solum explains that the Corona PCR "test" is implanting a microchip.
  So the Nasopharyngeal Covid19 PCR "tests" were never tests at all. They are implanting chips, inserting Nanobots called Nanites with a bioweapons payload for the brain, while at the same time harvesting DNA.
  The PCR swab is inserted straight to the Nasopharynx behind the nose and forehead where your eyes are. It's at the blood brain barrier and next to your pineal gland. I believe they are knocking out people's senses with these Bioweapons and killing human intuition and your ability to cognitively see what they are doing to us. They're knocking out our senses and targeting the brain with Nanites that carry a payload as Celeste spoke about in previous videos. This is war. Serious warfare.
  DECLINE THE "TESTS", REFUSE THE MASKS AND NEVER LET THEM STICK YOU WITH A NEEDLE. =====================
  WARNING - The PCR Covid Tests are a form of NASAL VACCINE don't let them do it.

  https://t.me/TheTrueDefender/10139


  ReplyDelete


 11. Fake/Corrupt MSM/cabal deepstate globalists/extreme radical liberal Dem are now unashamedly reporting that the "unvaccinated" are putting the "vaccinated vulnerable" in danger, disgusting made up divisive lies.

  Fake /Corrupt News Mainstream media are the enemy of the people!

  BREAKING NEWS: Lawsuit Against CDC, WHO, Fauci & Gates!

  https://thetruereporter.com/breaking-news-lawsuit-against-cdc-who-fauci-gates/

  OREGON: 622 Fully Vaccinated Residents Died Of COVID!

  https://thetruereporter.com/oregon-622-fully-vaccinated-residents-died-of-covid/

  New COVID cases in New York City have soared more than 800% since Mayor de Blasio imposed a vaccine mandate on private businesses.

  Fully-vaccinated and boosted Sen. Elizabeth Warren tests postive for COVID-19 - CNN

  US Senator Cory Booker of New Jersey has tested positive for COVID-19. He is fully vaccinated and have received a booster shot recently, Senator said in a statement.

  Eight Cases of Heart Inflammation Reported Among Kids 5–11 Who Received Pfizer COVID-19 Vaccine: CDC

  http://thetruereporter.com/eight-cases-of-heart-inflammation-reported-among-kids-5-11-who-received-pfizer-covid-19-vaccine-cdc/

  2019: 1 pilot death (unvaccinated)
  2020: 6 pilot deaths (unvaccinated)
  2021: 111 pilot deaths (covid19 vaccinated )

  Congressional Covid Money Laundering

  1. "Fauci and Friends" bioengineer a virus in a lab
  2. Knowing the new virus is coming, Congressmen buy stock in vaccine producers like Pfizer and Moderna
  3. Vaccines are purchased and subsidized by federal governments around the world (the ‘market’ is now ‘made’)
  4. Money flows from governments to manufacturers
  5. Private and public industry collude to green light billions of dollars to advertise vaccines, much of it coming from tax dollars.

  For each person vaccinated, Congress profits from their stock holdings in vaccine producers.

  Are there any restrictions on what stocks FDA, CDC, NIH, or NIIAD employees can trade in?

  @TheTrueReporte

  NY Times reporter dies of a heart attack directly after getting his booster shot.

  CDC Admits Jabs Cause Heart Disease – Still No Stopping Them?!

  http://thetruereporter.com/cdc-admits-jabs-cause-heart-disease-still-no-stopping-them/

  Hear The Truth About CLONES! This Is WHY They Push The SHOTS!

  https://thetruereporter.com/hear-the-truth-about-clones-this-is-why-they-push-the-shots/

  Dr. Zelenko Exposed The Pandemic Plan! ‘’GLOBAL ENSLAVEMENT’’

  https://thetruereporter.com/dr-zelenko-exposed-the-pandemic-plan-global-enslavement

  Covid Revealed - Episode 4 (Dr. Zach Bush, Dr. Bryan Ardis, Sheryl Ruettgers)

  https://rumble.com/vr541c-covid-revealed-episode-1-dr.-mccullough-del-bigtree-dr.-malone-erin-rhodes.html

  CDC: Pfizer Shots Causes Myocarditis In Young Children!

  https://thetruereporter.com/cdc-pfizer-shots-causes-myocarditis-in-young-children/

  Several triple-vaccinated staffers infected with COVID19 following BuzzFeed's Holiday party in NYC - with mask rules & vaccination cards entry.

  VACCINATED GETTING SUPER SICK. THE VACCINE HAS NEGATIVE EFFICIENCY AFTER 90 DAYS.

  Study shows that after three months the vaccine effectiveness of Pfizer & Moderna against Omicron is actually negative. Pfizer customers are 76.5% more likely and Moderna customers are 39.3% more likely to be infected than unvaxxed people.

  81% of new cases in Alberta are vaccinated people.

  BioNTech CEO on Omicron: "Even triple-vaccinated are likely to transmit the virus. It is obvious we are far from 95% effectiveness" (Le Monde)


  ��

  CDC is NOT a 'Federal' agency it is a private corp working on behalf of its stakeholders, which include the pharmaceutical and vaccine industries that profit from the spread of disease, not from real prevention and cures. The company owns more than 32 patents on DEADLY viruses.

  Join @CBKNEWS

  ReplyDelete 12. BA GIAI ĐOẠN CỦA BỆNH NHÂN V.A.C.C.I.N.E

  Các vấn đề tự miễn dịch cũng phổ biến đối với các loại VISSAN thông thường.

  Ung thư sẽ tăng nhanh theo cấp số nhân trong tương lai. Rất buồn.

  NGẮN HẠN SAU TIÊM TỪ 0-30 ngày • Cục máu đông • Huyết khối. Viêm cơ tim • Đột quỵ • Đau tim • Phá thai tự phát • Sốc phản vệ do thuyên tắc phổi.

  THỜI GIAN TRUNG BÌNH 1-12 Tháng • Vắc xin - Suy giảm Miễn dịch • Tăng cường Phụ thuộc Kháng thể (ADE). Các phản ứng tự miễn dịch Prion - Giống như Suy tim hủy hoại thần kinh.

  DÀI HẠN 1-10 năm • Spike Protein - Bệnh ung thư tổn thương nhiễm sắc thể gây ra - Suy giảm miễn dịch nghiêm trọng • Rối loạn tự miễn dịch gây tử vong Cơ chế sửa chữa DNA bị ức chế NHEJ • Vô sinh / Rối loạn sinh sản.

  Vắc xin Covid được biết là có thể gây viêm cơ tim. Riêng viêm cơ tim gây tử vong ở 56% bệnh nhân trong vòng dưới 5 năm. Viêm cơ tim tế bào khổng lồ gây tử vong trên 80% trong 5 năm.


  ReplyDelete
 13. STUDIES CONFIRMED: Masks Are Ineffective Against C-19 Virus And Have Side Effects!!!
  The True Defender Telegram Chanel Here: https://t.me/TheTrueDefender

  Since the pandemics started, both children and adults have been forced to harm themselves only to please the globalists. They want to reach depopulation, but humanity isn’t stupid.

  The children are forced to wear masks during the entire day, and here you will read the side effects of that.

  Before the masks mandates and the pandemic, they were worn at hospitals and other medical facilities. They were worn from the visitors that visit seriously ill patients. Many doctors and nurses stated that the staff wearing masks was a rare event in the medical facilities for more than ten years.

  The viruses were too

  ReplyDelete
 14. Statement of Linwood:
  https://t.me/s/LinWoodSpeaksTruth

  I will share my thoughts later today as I have analyzed the Cabal/Deep State/Communist recent efforts to attack President Trump over the vaccine instead of attacking the enemy.

  First, I will review and consider your thoughts. I trust We The People.

  P.S. The Cabal/Deep State/Communists are the enemy of We The People. President Trump is the leader and representative of We The People. Think about it.

  Teri Buckels wrote:

  Bill, go get your shot then. You have NO CLUE what is really going on. Trump pushed THERAPEUTIC DRUGS! Drugs like HCQ, IVERMECTIN, REGENERON, VITAMIN D, Z-Pak! Do your RESEARCH and LEARN! Trump has ALWAYS been ANTI-VACCINE! This death jab was made and provided to you compliments of the DEEP STATE CABAL! NOT TRUMP!!!! Bill, do you know that Trump is part of a military sting operation and was vetted by our TIPPY TOP GENERALS ( not woke Milly…a traitor ) and ASKED to run for President in 2016???? Do you know why? Do you know Trump NEVER took a paycheck serving as our President??? Did you know Trump labeled the vaccine as EXPERIMENTAL so that it could NEVER BE MANDATED BY ANYONE??? Did you know that Trump and militaries ALL OVER THE GLOBE have been rescuing children from the D.U.M.B.S. and the satanic pedophiles and the elites? Did you know Trump is STILL FIGHTING THE MEDIA? Did you know Bidan is part of the DEEP STATE? Harris too and 98% of Congress has been involved in sex traffikking of children? Are you mad at Bidan and others for MANDATING the vaccine? Did you know LIN WOOD and Trump are on the SAME TEAM with GOD ALMIGHTY??? Did you know that we are in a WAR???? Did you know that Trump is using optics? Do you know what OPTICS are? Do you want to RESEARCH and find TRUTH? Did you NOT KNOW that the DS has tried to assassinate President Trump over 53+ TIMES??? Do you know why the military lined up BEHIND TRUMP in January, 2017 when Trump was inaugurated? Did you know that Trump is going to bring BIG PHARMA, CDC, NIH, WHO DOWN for the GENECIDE they have forced upon the World? Did you KNOW that Fauci lied? Did you know about Agenda 2021 or Agenda 2030? Did you know about the elites drinking adrenachrome? Do you even know about adrenachrome or how they get it? I could go on, but I won’t. And you are worried about Trump saying, “get the vaccine”? Do you NOT have the ability to say NO? Under Hillary Clinton and the DS, you would have been locked down 3-5 years or until a vaccine was created. They wanted to CRASH THE ECONOMY, and FORCE this vaccine on EVERYONE! Mandates are illegal and UNCONSTITUTIONAL! Learn your rights! Did Bidans administration change out Trump’s vaccine for the death jab with PLANS TO BLAME THE DEATHS ON TRUMP???? Good question. Guess we will see! By the way, Operation Warp Speed is code for MILITARY ARRESTS! Vaccine is code for EXECUTIONS. Guess you didn’t know that either, huh! ��

  ReplyDelete

 15. Tập 18 The Fall of Cabal: Covid-19 tấn trò h.ề lớn nhất lịch sử: Ko một nhà khoa học nào phân tách được cấu trúc gene của con virus này. Dựa vào đâu sx ra Vax? Tất cả chỉ là virus cúm. Công nghệ 5G và Grephene. Link ở comment.

  Quý vị hãy bình tĩnh coi phân tích của Nhà nghiên cứu Janet Ossessbard dưới đây, để thấy điều ngạc nhiên nhất là không hề có một nhà khoa học nào có thể phân tách cấu trúc gene của con Cô Vy, nó hoàn toàn là cấu trúc gene lập trình bằng computer.

  Dịch & thuyết minh: Tâm An

  Editor: Huy Phan

  https://rumble.com/vrhn09-phim-ti-liu-p2-s-sp-ca-th-lc-ngm-t18-covid19.html


  ReplyDelete


 16. Bài viết của bạn My Sumo

  [ 16/11/21 - BÁC SỸ, GIÁM ĐỐC BỆNH VIỆN CHEMNITZ (ĐỨC) PHẢN ĐỐI VIỆC TIÊM CHỦNG VACC.INE TRỊ C0VID VÀ CHO BIẾT 'VACC.INE TRỊ C0VID LÀ THỨ DIỆT CHỦNG' TRONG BỨC THƯ TUYỆT MỆNH TRƯỚC KHI TỰ SÁT ]

  Trong bức thư tuyệt mệnh dài của mình, Bác sĩ Thomas Jendges (giám đốc bệnh viện Chemnitz - bệnh viện thành phố lớn nhất Đông Đức) viết trước khi tự sát và yêu cầu công bố nó, ông được cho là đã chỉ trích gay gắt chính sách thông tin của các chính phủ trong việc đối phó với sự nguy hiểm của vắc-xin C0vid. Thư cho biết sự lừa dối liên tục đối với bệnh nhân và những người đã tiêm vacc.ine trị C0vid rằng việc tiêm vắc xin được cho là vô hại, Ông đã không thể chịu đựng được nữa, tất cả được đề cập trong bức thư.

  Về 'vắc xin' Covid, Ông đã viết: Đây là "tác nhân chiến tranh sinh học". Anh ta cũng được cho là đã mô tả vắc xin trong lá thư của mình là tội ác diệt chủng và tội ác chống lại loài người. Ông giảng giải Ông không thể tham gia vào tội ác diệt chủng này. Vì thị trưởng đe dọa sẽ sa thải Ông nếu Ông không còn ở trong ranh giới phục tùng theo lệnh của chính phủ và từ chối tiêm chủng cho bệnh nhân, có lẽ không còn lựa chọn nào cho Jendges. Vị giám đốc này đã không muốn tiếp tay cho một tội ác của chính phủ liên bang, chính quyền bang và những tay sai trung thành của mình. Ông cũng khẳng định việc Ông tự sát sẽ là minh chứng và là cách duy nhất cho việc chống đối lại việc tiêm chủng vacc.ine C0vid.

  Đây là một số chi tiết của bức thư chia tay hiện đang được lưu hành. Mặc dù Bác sĩ Jendges đã ra lệnh công bố toàn bộ bức thư tuyệt mệnh của mình, nhưng theo tình trạng hiểu biết hiện tại của thị trưởng thành phố Chemnitz, Sven Schulze của SPD, người vẫn tiếp tục ngăn cản việc xuất bản này. Nhiều nhóm đã thành lập trên các diễn đàn khác nhau yêu cầu Schulze từ bỏ thái độ ngăn cản và tôn trọng mong muốn cuối cùng của Jendges.

  Sau khi để lại bức thư tuyệt mệnh, Ông đã nhảy từ đỉnh của toà bệnh viện tại Flemmingstrasse, Đức. Hưởng dương 55 tuổi.

  Rất buồn, R.I.P vị bác sỹ đáng kính ! ����������

  https://stessnews.online/2021/11/17/germany-dr-thomas-jendges-head-of-clinic-commits-suicide-covid-19-vaccine-is-a-genocide/amp/

  P/s: WAKE UP! Mọi người đã tỉnh ngủ chưa ..... ?!

  ReplyDelete